Wij hebben Sollidd API's

Integratie is belangrijk.

OK-app

OK.

Marketing, loyaliteit en betaling 24/7. OK biedt een universeel platform dat de mobiele consument vergemakkelijkt en winkels gemakkelijk met elkaar verbindt.

Koop kaartjes met 1 klik in de Sollidd webshop en laat ze bezorgen in de OK-app.

Facebook

Gebruik Facebook-login om tickets te kopen in de Sollidd webshop. Dit maakt het kopen van tickets gemakkelijk, snel en veilig.

Google TAG Manager

Met GTM kan uw marketingafdeling het online gedrag van uw bezoekers in de Sollidd webshop analyseren. 

Ticketswap

De integratie met Ticketswap maakt de SecureSwap mogelijk. Het verkochte ticket op Ticketswap wordt ongeldig gemaakt en de koper ontvangt een compleet nieuwe en unieke ticket.

Facebook Messenger

Tickets verspreiden, informatie van uw event sturen of locatie gebaseerde beacons gebruiken om de tickets van uw klanten op te sturen als zij zich dichtbij de event locatie bevinden.

Payconiq

Payconiq maakt betalen in winkels, met vrienden en online simpel.  Koop gemakkelijk tickets in de Sollidd webshop door Payconig QR betalen.

Mollie

Goede en vindingrijke betaalmogelijkheden voor bedrijven van elk formaat. Mollie zorgt ervoor dat uw klanten met iDeal, Visa, MasterCard en Maestro kunnen betalen.

UBL

UBL maakt boekhouden simpel. We houden het kort. Door het gebruiken van UBL wordt uw boekhouder blij.

Adyen

Wij hebben een platform ontworpen dat snelgroeiende bedrijven ondersteunt. Uw klanten kunnen betalen via iDeal, Visa, Mastercard en nog veel meer.

Twelve

De perfecte oplossing die bij uw bedrijf past. Door de integratie met Twelve wordt contactloos betalen op uw event een realiteit. 

MT940

MT940 maakt boekhouden simpel. We houden het kort. Door het gebruiken van UBL wordt uw boekhouder blij.

Niet genoeg?

Ons development team werkt elke week aan nieuwe API’s. Wij zorgen ervoor dat onze partners deze snel kunnen gebruiken.