Onze software, sterk, simpel

en klaar om uw tickets te verkopen.

Evenement met Tijdsloten

Wilt u uw venue, museum, dierentuin, expositie, pretpark, drive-in activiteit of speeltuin klaar maken voor het nieuwe normaal tijdens de huidige Corona pandemie? Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte manier voor uw bezoekers en uw werknemers om een maximum aantal bezoekers per uur binnen te laten? Dan is onze ticketshop met tijdsloten precies wat u zoekt! Door enkel uw openingstijden en gewenst aantal bezoekers per uur (of x-aantal minuten) in te vullen, worden automatisch alle tijdsloten aangemaakt en kan uw ticketshop geopend worden. En dat zonder extra kosten!

 

Ticketshop met Tijdsloten in het kort:

  • Kalender wordt automatisch gevuld

  • Voeg uitzonderingen toe voor koopavonden of vakanties

  • Design op maat en in te bouwen in eigen website

  • Meerdere talen mogelijk

  • Werkt op computer of smartphone

  • Koppeling aan bestaande tourniquets mogelijk

  • Gekoppelde kassa voor deurverkoop

  • Geen extra kosten of initiële investering

  • Gratis en snelle setup

  • 24/7 Sollidd service

Dashboard & Kenmerken

De Sollidd software faciliteert sterke software wat het lanceren van uw ticketverkoop gemakkelijk, simpel en snel maakt. In de software vindt u functies zoals een multifunctioneel dashboard, verschillende rapportage tools, een overzicht van bestellingen, een overzicht van totale boekingen en klantinformatie.

 

Binnen de Sollidd software vinden onze partners een multifunctionele dashboard waar talrijke inzichten kunnen worden aangevraagd. Partners kunnen het dashboard inrichten naar hun eigen smaak en data opvragen zoals het totaal aantal verkochte tickets, productgeschiedenis, opbrengsten, tickets in afwachting, ingecheckte tickets en nog veel meer. Alle opgevraagde informatie wordt weergegeven in overzichtelijke en gemakkelijk te lezen grafieken.

 

De rapportagetool biedt informatie zoals een samenvatting over ingecheckte tickets, geboekte bestellingen, de nieuwsbrief voor klanten, het totaal aantal verkochte tickets en verwijderde tickets. Heeft u toch meer tools nodig? Geen probleem! Het Sollidd ontwikkelingsteam zorgt ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt.

 

In het overzicht van alle bestellingen staan alle geplaatste-, gekochte- en afwachtende bestellingen. In het overzicht van de boekingen kunt u handmatig tickets versturen. Alle informatie is moeiteloos op te vragen, gemakkelijk te lezen en te managen.

Applicaties & Hardware

De Sollidd software en Sollidd applicatie zullen ervoor zorgen dat uw klanten gegarandeerd geen problemen ervaren bij het binnenkomen van uw event. Het scannen van tickets is namelijk nog nooit zo moeiteloos geweest. Simpel, gemakkelijk en foutloos.

 

Sollidd heeft een eigen scanapplicatie voor zowel reguliere entree als deurverkoop. Beide applicaties zijn web based en gekoppeld aan de Sollidd Software.

 

De reguliere entree scanapplicatie is vooraf geïnstalleerd op een Android smartphone en verbonden aan een Opticon scanner. Tickets scannen is hierdoor eenvoudig, rap, betrouwbaar en probleemloos. Mocht er dan toch een probleem ontstaan, dan heeft Sollidd altijd reserveapparatuur en draagbare Wi-Fi apparatuur paraat om een lokale internet connectie te creëren.

 

De deurverkoop scanapplicatie is vooraf geïnstalleerd op een Android tablet met een POS-hoes. Hierdoor is betalen zonder contant geld mogelijk wat resulteert

Services & Kenmerken

Door de sterke software te combineren met de professionele service, het multifunctionele dashboard, de gemakkelijk te gebruiken applicaties, de transparante prijzen, de flexibele betaalfee's en de vakkundige hardware zal zorgen voor een Sollidd Partnership.