Wij zijn een nieuwe Nederlandse ticketing organisatie

Bij Sollidd staat uw evenement centraal. Door onze ervaring binnen de evenementenwereld weten wij echter dat de beleving van een bezoeker tijdens het aanschaffen van een ticket zeer bepalend is voor de beleving van het evenement in het geheel. Wij nemen dit dan ook uiterst serieus. Om de beste beleving aan uw bezoekers te bieden, leveren wij sterke software en professionele service.

 

In het jaar 2017 kwamen ondernemers en oprichters Robert en Willem tot een conclusie: er zijn zoveel ticketingorganisaties binnen de evenementenwereld en geen enkel doet het op de juiste manier. Vervolgens hebben zij een eigen, vernieuwende ticketingorganisatie opgezet om te bewijzen hoe er Sollidd zaken wordt gedaan.

 

Willem heeft veel ervaring als ondernemer door zijn andere bedrijf Twelve: een bedrijf dat betaaloplossingen levert voor sport, horeca, evenementen en stadions. Zij specialiseren zich in betaalsystemen voor sportevenementen zoals voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff ArenA (AJAX), het Rat Verlegh Stadion (NAC) en het Philips Stadion (PSV). Daarnaast is Willem medeoprichter van Club Collect en Club Consult.

 

Robert daarentegen heeft jaren ervaring binnen de evenementenbranche opgedaan bij onder andere Apenkooi: een van de grootste evenementorganisaties van Nederland met concepten zoals DGTL, Pleinvrees, Straf_Werk en nog veel meer. Hier implementeerde Robert contactloos betalen en ontwierp hij een eigen ticketing software.

 

Door het bundelen van de ervaring van Willem en Robert ontstond Sollidd: de nieuwe standaard in ticketing.  Een vereniging van contactloos betalen, eenvoudige betaalsystemen, nieuwe vormen van ticketing en jaren ervaring binnen de evenementenwereld.

‚Äč

Sollidd is eigendom van Robert Mulder & Willem van Kralingen.

SOLLIDD CIJFERS